Joc Demo Sweet Bonanza – Incercati Gratuit Acest Joc de Cazino Online

demo sweet bonanza

 
INFORMAȚII PRINCIPALE
Numele slotului: Sweet Bonanza
Producător: Pragmatic Play
RTP: 96,49%
Volatilitate: Ridicată
Anul lansării: 2019
Joc automat: Da
Multiplier: Da

 

Gameplay
Numărul de role: 6
Numărul de linii de plată: Niciunul
Plata maximă per rotire: x21100
Wild: Nu
Scatter: Da
Joc bonus: Da
Rotiri gratuite: Da

Slotul Sweet Bonanza este o variantă clasică de slot video, deoarece simboluri standard precum mere, prune, pepeni sunt folosite. Tema fructată este considerată un clasic în lumea divertismentelor online de noroc.

🍭 Jucați pe bani sau gratuit în demo-ul Sweet Bonanza

Se poate juca online în demo-ul Sweet Bonanza https://sweetbonanzademo.ro/ în World of Bonanza dacă utilizatorul înregistrat nu a creat încă un cont personal pe site-ul cazinoului. Jocul cu bani virtuali este disponibil și pentru pariorii înregistrați, dacă intenționează să studieze caracteristicile funcționării slotului video în modul demo Bonanza sau pur și simplu nu sunt pregătiți să își asume riscuri financiare în acest automat. Este important de reținut că jocul pe bani este disponibil doar pentru utilizatorii înregistrați ai cazinoului.

🍬 Caracteristicile slotului Sweet Bonanza

Slotul Sweet Bonanza din colecția anului 2019 are un număr standard de role. Acesta are 6 role care se învârt. În configurația standard, slotul are 5 linii de plată clasice. Sistemul de plăți este activat atunci când pariorul reușește să adune un număr specific de imagini identice. RTP, sau rata de returnare la jucător, este de 96,48%. Și, desigur, așa cum s-a menționat anterior, există opțiunea demo Bonanza.

🍩 Simboluri principale

Prima grupă de simboluri standard include Banana, Strugure, Pepene, Prună, Măr. Cel mai mic multiplicator al simbolurilor cu imaginea de Banana este 2x, în timp ce valoarea cea mai mare o are Mărul cu 10x.
A doua grupă include Cutii de Bomboane de culori diferite, respectiv albastru, verde, mov și roșu. Și Cutia Roșie este considerată una câștigătoare, având un multiplicator de 50x.

🍧 Simboluri speciale

În slot, nu există Wild, dar există Scatter. Scatterul este reprezentat de Bomboane, iar apariția acestora pe ecran permite multiplicarea câștigului de 10 ori. Este necesar să adunați 6 imagini pentru a obține această sumă în contul de joc.
În afară de Scatter, există și un simbol special, reprezentat sub formă de Bomboană de Zahăr. Este suficient să aveți o singură Bomboană de Zahăr pentru a forma o combinație câștigătoare. Aceasta apare doar în runda bonus – rotirile gratuite.

🍡 Jocul de risc/Bonusul în slotul Sweet Bonanza

Slotul Sweet Bonanza are funcția Buy Feature, care este activată automat în cazul în care pe ecran s-a format o combinație câștigătoare din 4 sau mai multe Bomboane, adică Scattere. Numărul minim de rotiri gratuite este de 10. Cu fiecare rotație ulterioară a rundei de rotiri gratuite, puteți crește numărul de rotiri libere ale rolelor. Cu ajutorul funcțiilor Double Chance și Tumble Feature, puteți accelera apariția Scatterului pe ecran sau puteți înlocui o singură dată un simbol pe role cu cel dorit de utilizator.

🍭 Jucați pe bani sau gratuit în demo-ul Sweet Bonanza

Se poate juca online în demo-ul Sweet Bonanza în “World of Bonanza” dacă utilizatorul înregistrat nu a creat încă un cont personal pe site-ul cazinoului. Jocul cu bani virtuali este disponibil și pentru pariorii înregistrați, dacă intenționează să studieze caracteristicile funcționării slotului video în modul demo Bonanza sau pur și simplu nu sunt pregătiți să își asume riscuri financiare în acest automat. Este important de reținut că jocul pe bani este disponibil doar pentru utilizatorii înregistrați ai cazinoului.

Scroll to Top